scooter rijbewijs halen

Ik wil mijn scooter rijbewijs halen!

 

scooter rijbewijs halen

Ik ben 16 jaar en voordat ik aan mijn autorijbewijs ga beginnen wil ik eerst mijn scooter rijbewijs halen. Ik moet het zelf betalen en omdat ik nog geen auto ga kopen en een bromfiets goedkoper is ga ik eerst daarvoor. Want ik ben het nu inmiddels wel zat, om dat hele eind naar school te fietsen of naar mijn vrienden. Net zoals als mijn moeder aan mij vraagt of ik boodschappen voor haar wil gaan doen heb ik daar meestal echt geen zin in, omdat ik dan moet fietsen. Maar als ik dan een scooter heb gaat alles zoveel makkelijker!

Maar goed eerst maar eens mijn scooter rijbewijs halen. Ik ging even internetten want ik was opzoek naar een goedkope rijschool omdat ik niet te veel wilde betalen. Ook wilde ik het liefst een dag curses zodat ik er zo snel mogelijk van af was en lekker kon gaan rijden. Uiteindelijk kwam ik uit bij verkeerschoolwesseldijk.nl. Echt een hele goede! Je lest daar op een gloednieuwe Vespa en je koopt daar eenmalig een voordelig pakket met alles er op en eraan. In dat voordelige pakket zat ook een dag curses wat betekende dat je binnen een dag jouw AM theoriecertificaat zou behalen.

Afspraak maken

Ik pakte mijn telefoon en voor ik het wist sprak ik met een super enthousiaste en professionele rijinstructeur die mij vertelde dat ik binnen 2 weken nog terecht kon. Ik maakte met hem een afspraak voor wanneer ik mijn theorie kon behalen. Daarnaast maakte we ook nog een afspraak voor wanneer ik kon opkomen voor het scooter examen. Ik ben enthousiast over verkeersschool Wesseldijk.

scooter rijbewijs halen