rijbewijs tiel

De beste rijschool Tiel

Iedereen is tevredenrijbewijs tiel

Als je op een site met recensies ‘rijbewijs Tiel‘ intypt, komt er 1 rijschool uit met de hoogste score. Een vriendin van me had ze al aangeraden, maar dit is waarom ik uiteindelijk voor hen heb gekozen. De proefles verliep heel goed. Ik was op tijd aanwezig en toen werd me uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan. Dit vond ik wel prettig, want ik was toch wel een beetje zenuwachtig. Achteraf bleek dat helemaal niet nodig te zijn, want het ging super goed. De instructeur was daar ook onder de indruk van en verwachtte dat ik niet veel lessen nodig ging hebben. Hier had hij ook gelijk in, want ik heb er denk ik maar 21 gehad, wat ver onder het gemiddelde ligt.

rijbewijs tielDe prijs

Niet alleen de ervaring met het halen van mijn rijbewijs in Tiel was goed, ook waren de kosten erg laag. Het is natuurlijk altijd een flinke hap uit je rekening, maar hier viel het nog relatief mee. De ANWB kende ik voorheen eigenlijk alleen van de Wegenwacht, maar nu weet ik dat ze nog veel meer dingen hebben waar ze erg goed in zijn. Ik zou dit ook echt aan iedereen willen aanraden. En mocht je toch nog twijfelen dan zou ik zeker een proefles nemen. Deze kost niet veel en zo weet je meteen of de manier van instructies geven en dergelijke bij je past. Of neem een kijkje op de website, want daar staat een hele hoop andere informatie en ook de prijzen!