De najaar en winter modetrends voor jongens!

Weinig jongens maakt het echt uit wat ze aan hebben. Als ze maar een stoere jongens winterjas aan hebben. Jongens kijken veel minder naar wat vriendjes aan hebben dan meiden. Meiden willen altijd alles hebben wat hun vriendinnetjes aan hebben. Bij jongens is dit veel minder zo. Ze vinden vaak alles prima als het er maar stoer uit ziet. Gelukkig zijn de trends van 2022 stoere trends en voelen jongens zich hier helemaal prettig in. Daarnaast is het fijn dat de trends van 2022 ook gaan over comfort, het moet natuurlijk wel lekker zitten! Comfort en stoer dat zijn de trends van 2022!

De college look is niet meer weg te denken uit het trendboek van 2022. Het belangrijkste uit deze trend zijn de baseball jacks. Dit is het item wat deze look helemaal compleet maakt. Dit zijn warme jassen met felle kleuren en logo’s van bekende universiteiten. Draag er leuke sneakers bij en de look is compleet. Naast de college look is de denimlook nog steeds erg populair. Deze trend is ook goed te combineren met de college trend. Draag je een baseball jack, een spijkerbroek en leuke sneakers? Dan ben je een wandelende trend! Kijk eens bij Kixx online hier vind je de perfecte kleding voor alle trends!

Comfort boven alles

Hoe heerlijk zijn trainingspakken om lekker thuis in rond te lopen? Tegenwoordig draag je een trainingspak niet alleen thuis, maar ook naar school of als je naar buiten gaat. Er zijn veel soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een wat strakkere modellen voor een wat meer nette look! Niemand die dan ziet dat het een lekkere comfortabele joggingbroek is. Naast de trainingspakken trends zijn ook de heavy knits helemaal in. Deze kleding heeft een grof gebreide look en oogt ook nog eens stoer. Dit sluit weer helemaal aan bij de stoere trends. Zo zie je maar weer dat alle trends op elkaar zijn ingespeeld.