Dolly Bakfiets

Een mooie Dolly Bakfiets

Onlangs heb ik een zeer mooie Dolly Bakfiets gekocht. Voordeel van dit model is dat er ruimte genoeg is om mijn twee kinderen goed te laten zitten. Eventueel is er dan nog plaats genoeg om wat boodschappen mee te nemen. Deze fiets wilde ik altijd graag hebben, alleen was het er nooit eerder van gekomen. Elke keer als ik druk aan het sparen was ging er in huis wel weer iets kapot wat prioriteit had om te laten maken en in de ergste gevallen om deze te vervangen. 

Voor een maand geleden was ik op het internet aan het surfen en hier kwam ik op de site van de bakfietsen terecht. Wat mij opviel was dat er een zeer interessante aanbieding op stond. Hier had ik wel oren naar en heb meteen gekeken of ik nu dan wel mijn wens in uitvoering kon brengen. Dolly Bakfiets

Een bijzonder mooie Dolly Bakfiets gekocht

Eindelijk heb ik mijn mooie fiets kunnen kopen en daar ben ik bijzonder trots op. Ook mijn kinderen zijn helemaal door het dolle heen, nu zij gezellig samen in de bak kunnen zitten. Voorheen zat er ééntje voorop en de ander achterop. Nu zitten zij gezellig voor de fiets, naast elkaar. Nog nooit heb ik zo vaak gefietst als met deze fiets.

De fabrikant van dit soort fietsen heeft mij bijzonder goed geholpen met het uitzoeken van het juiste model. Het leuke hieraan is dat je zelf kan bepalen hoe jouw fiets eruit gaat zien. Tevens zijn er meerdere onderdelen bij te bestellen, zoals een kap om erover heen te doen tegen de regen. Zeker de moeite waard om deze website te gaan bekijken. Dolly Bakfiets