tenax sluiting

Eenvoudig verschillende doeken en zeilen vastzetten

Ben je op zoek naar een oplossing om bijvoorbeeld het zeil van je boot, een dekzeil of windscherm vast te zetten? Met een tenax sluiting die van uitstekende kwaliteit is, heb je dit zo voor elkaar. Dit soort sluiting is de snelste en veiligste sluiting voor alle soorten doeken en zeilen, geschikt voor doek en andere materialen als hout, kunststof en plaatmateriaal. De sluiting kun je op veel verschillende toepassingen en doeken gebruiken, zelf zonwering en bekleding kun je ermee vastzetten.

tenax sluiting

Verschillende uitvoeringen

Een tenax sluiting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, in koper, vernikkeld en messing. Op deze manier heb je altijd een passende kleur die bij de rest van je interieur of andere materialen past. Je hebt de sluitingen in twee systemen, de Duitse versie en de Engelse. De Engelse herken je aan de kegelvormige zelftapper, de Duitse uitvoering heeft namelijk een ronde punt. De onderdelen zijn in de webshop van esails.nl in verschillende catergorieen ingedeeld. Is er op je boot of auto een Engels systeem gebruikt, dan is het eenvoudig om daar ook de sluiting van te gebruiken.

Beiden zijn van uitstekende kwaliteit

Welke je ook kiest van de tenax sluiting, beiden uitvoeringen zijn van uitstekende kwaliteit. Door de unieke borging van de drukknoppen kunnen deze niet vanzelf los gaan, door het schroefsysteem kun je ze indien nodig ook eenvoudig vervangen. Er is ook rekening gehouden met zout water, ga je met de boot de zee op hoef je er niet bang voor te zijn dat de sluitingen roesten. Ook bij slecht weer heb je uitstekend grip op de sluiting door de grote kop.