e bezorgscooter kopen

Ga voor de moderne look

Je kunt nu als bedrijf laten zien aan je bezorgers dat je meegaat met de tijd, de vervuilende scooters die op benzine rijden zijn niet meer van deze tijd. Met een e bezorgscooter kopen ben je modern bezig als ondernemer, denk je aan het milieu en heeft de bezorger een stoer en gaaf model om mee rond te rijden. Geen scooter meer die je al van veraf hoort aankomen, maar een geruisloos model die de natuur spaart. Aan het uiterlijk van de scooter kun je zien dat het een zeer modern model is, uitgerust met stoere elementen waarmee je bij iedereen thuis kan komen.

Eenvoudig de batterij opladen

Is de batterij leeg van de scooter dan kun je deze eenvoudig aan het stopcontact opladen, omdat de batterij afneembaar is kun je met een reserve batterij gewoon lekker doorrijden om de producten te bezorgen. Het is zelfs mogelijk om een extra batterij mee te nemen, onder de voetsteun is hier namelijk speciaal ruimte voor gemaakt. Wil je zeker weten of een e bezorgscooter kopen is wat je zoekt, dan is het ook mogelijk om een proefrit in te plannen. Neem je bezorger mee en je weet en ziet hoe enthousiast deze is over dit gave model. 

e bezorgscooter kopen

Perfecte wegligging

Voor een bezorger is de uitstraling van een scooter ook van belang, de tijd van rammelende scooters die vervuilende uitlaatgassen veroorzaken is voorgoed voorbij. Met dit model kies je niet alleen voor het milieu, maar de uitstraling mag er ook zeker zijn. Brede banden voor een goede wegligging op welke ondergrond je ook rijdt, in het donker kun je eenvoudig rijden door de mooie grote koplamp. Aan de veiligheid is natuurlijk ook gedacht van de scooter, deze is namelijk RDW gekeurd zodat je geen zorgen hoeft te hebben over de veiligheid van de scooter voor je bezorgers.