Gezocht onder fietsen Veldhoven

Sinds ik op zoek ben naar een stevige fiets baalde ik enorm…. De fiets die ik zoek kan ik maar niet vinden waardoor ik enigszins op het internet ben gaan zoeken of dat ik het wellicht daar kan vinden. Door te zoeken onder fietsen Veldhoven ben ik terecht gekomen op de website van VOF Heerings. Hier had ik eindelijk de fiets gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was!

Nu dat ik eindelijk een winkel gevonden had waar ik een fiets gemakkelijk kon kopen! Samen met mijn partner zijn we erheen gegaan omdat ik het toch eerst met eigen ogen wil bekijken en inzien of dat het geschikt is voor mij of niet. Dit was voor mij een erg leuke rit om erheen te gaan! Nooit geweten dat ik deze winkel binnen zou stappen…heerings-header

Meteen verkocht!

Bij het testen van deze fiets wist ik het meteen, deze wil ik hebben! Ik heb dan ook samen met mijn partner besloten om te bestellen. Het viel mij trouwens wel op dat hun veel meer in het assortiment hebben als dat ikzelf had gedacht. Van een helm voor de fiets tot aan een mountainbike hebben ze daar. Deze winkel is dan ook geschikt voor iedereen die net zoals ik het erg leuk vindt om te fietsen in de natuur. Uiteraard hebben ze ook gewone fietsen tegen een zeer betaalbare prijs! Door te zoeken op fietsen Veldhoven is het mij in ieder geval al gelukt om mijn geschikte fiets te kopen!winkel1-300x200