Heeft u autoschade? focwa helpt u!

Mijn vriend en ik gingen op een zaterdag avond een rondje rijden in zijn nieuwe auto die hij 2e hands heeft gekocht op marktplaats. Hij was er erg blij mee en reed met blijdschap vele rondjes. Op een gegeven moment keek mijn vriend niet goed in zijn achterspiegel. Hij reed per ongeluk tegen een auto aan van achter. Hij wist niet wat hij moest doen en begon in paniek te raken. Ik zat er natuurlijk er naast en probeerde hem kalm te houden. Ik kwam met het voorstel om het onderling te onderhandelen voor de schade. Iedereen ging ermee akkoord. Alleen was er nog een probleem en dat was waar mijn vriend zijn schade zou herstellen. Mijn oom werkte toevallig bij een garage genaamd: focwaauto-poetsen

Vriendelijke garage

Wij besloten om samen naar mijn oom te gaan die bij focwa werkt. Wij kwamen daar aan met een kleine auto schade. De medewerkers vroegen wat er gebeurd was en hoe de schade is ontstaan. Wij hebben alles netjes uitgelegd. Alles is op papier genoteerd. Er werkt netjes gewerkt daar. Over de prijs en hoelang het zou duren was erg duidelijk uitgelegd. Ze boden ons een kopje koffie aan. De reparatie duurde niet langer dan een uur dus wij gingen wachten bij de garage.

auto-restaureren

Eindresultaat

Na een kleine drie kwartier kwam de medewerker naar ons toe. Hij vertelde ons dat de auto weer kant en klaar is. Toen wij de auto zagen leek het alsof er nog nooit een schade heeft gehad. Wij waren er erg blij mee!