APK Amersfoort

De jaarlijks verplichte APK in Amersfoort

Elk jaar komt het weer terug, de Algemene Periodieke Keuring, de APK in Amersfoort. Natuurlijk kan je door heel Nederland deze keuring laten doen, maar ik heb nu eenmaal alleen maar vertrouwen in de garage hier in de buurt. Deze bedrijf heet  Garagebedrijf Auto Doe aan de Van Goudoeverstraat. Tevens heb ik hier al een zeer lange tijd mijn auto in onderhoud. Zodra ik hier een afspraak wil maken, vul ik het contactformulier op hun website in. Hier kan ik precies op zien wanneer en hoe laat er plaats is om met mijn vierwieler hier langs te gaan. Telefonisch een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk. APK Amersfoort

Een afspraak voor de APK in Amersfoort gemaakt

Omdat mijn auto eerdaags weer de jaarlijkse APK in Amersfoort moet ondergaan, heb ik alvast op het internet een afspraak gemaakt. Lekker makkelijk, want zo kan ik mijn eigen agenda er ook naast leggen. Zodra deze afspraak akkoord is krijg je hier een bevestiging van.

Ben jij ook op zoek naar een bedrijf die de service hoog in het vaandel heeft staan en waar alleen maar professionele monteurs aan het werk zijn. Voor mij is er geen ander bedrijf waar ik mijn auto zo aan toe vertrouw.