Kijk op parkeerbord voor het juiste bord

Heb je een parkeerbord nodig? Kijk dan eens op www.parkeerbord.nl wat er op dat gebied allemaal mogelijk is. Het wordt dan wel een parkeerbord genoemd maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd daarvoor gebruikt wordt. Je vindt ze ook op plekken terug die niets met parkeren te maken hebben.

Informatie op een parkeerbord

Je kunt een dergelijk parkeerbord inzetten voor tal van zaken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen een bord te laten bedrukken met het logo en de naam van je bedrijf. Als je dit bord ophangt bij je bedrijf weten mensen meteen dat ze op de plaats van bestemming zijn. Vaak zie je parkeerborden hangen of staan bij parkeerplekken. Er kan heel verschillende informatie op staan zoals een kenteken, een parkeerverbod op bepaalde tijden, gegevens van degene waarvoor de parkeerplaats speciaal bestemd is enzovoort. In de praktijk zul je dan ook zeker al veel van dit soort borden gezien hebben.

Bord en accessoires

Wil je zelf een bord laten maken? Kijk dan eens op de website wat er allemaal mogelijk is. Je kunt er behalve de borden ook het bevestigingsmateriaal en de eventueel benodigde palen bestellen. De palen worden net als de borden van aluminium gemaakt zodat deze lang mee gaan en niet kunnen roesten. Aluminium is licht in gewicht zodat de paal geen zwaar bord hoeft te dragen. De borden worden netjes afgewerkt zodat er geen scherpe randjes aan zitten en met een coating behandeld zodat ze minder te lijden hebben onder het weer. Borden zullen op den duur wel wat lichter worden als de zon er dagelijks op schijnt maar je kunt er wel lang mee doen. Bekijk altijd eerst goed wat er allemaal te koop is zodat jij een geschikt bord kiest. Maatwerk behoort altijd tot de mogelijkheden.