Lpg installatie laten inbouwen

Onlangs hebben wij in onze auto een Lpg installatie laten inbouwen. Wij maken met onze wagen behoorlijk veel kilometers en van de prijzen van benzine wordt jij echt niet vrolijk van. Een vriend van ons gaf ons de tip om op gas te gaan rijden. Gas is veel goedkoper dan benzine en diesel en als jij dan veel kilometers maakt scheelt dat een hoop geld. Via het internet zijn wij ons daarom daarin gaan verdiepen of dat echt waar was. En wij zijn tot de conclusie gekomen dat onze vriend echt gelijk had. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die hierin gespecialiseerd was.

Nu zijn wij veel goedkoper uit

Via de welbekende zoekmachine kwamen wij uit bij het bedrijf: LPG Spijkenisse. De medewerkers van dit bedrijf kunnen voor jou op een vakkundige manier een Lpg installatie inbouwen. Zij hebben op dit gebied al jarenlange ervaring. Dit bedrijf bouwt al meer dan twintig jaar gas tanks in auto’s van verschillende merken. Een aantal van deze merken zijn:

  • Eurogas
  • Impco
  • Prins of Vialle
  • Teleflex

Wij zijn heel erg blij dat wij de keuze hebben gemaakt voor het rijden op gas. Wil jij hier ook meer informatie over? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf.