autoschade rotterdam

Maak kennis met de experts van autoschade Rotterdam

Ongelukje gehad in de omgeving? In de meeste gevallen ben je verzekerd en hoef je het herstel van je autoschade Rotterdam en omgeving niet of slechts gedeeltelijk zelf te betalen. Maar weet je niet precies waarvoor je verzekerd bent op het moment dat je autoschade hebt opgelopen? Geen zorgen, de experts van Autoschade Direkt staan voor je klaar en zoeken het voor je uit. Sterker nog, ze helpen je tijdens het gehele proces, zodat je in alle rust bij kunt komen van een enerverende gebeurtenis. Je hoeft je nergens meer druk om te maken wanneer je autoschade Rotterdam hebt opgelopen!

schadeherstel en autoreparatie

 

Soorten verzekeringen

Er zijn diverse soorten verzekeringen, die allemaal andere oorzaken van autoschade dekken. De aansprakelijkheidsverzekering is verplicht en die heb je dus sowieso. Als aanvullende autoverzekering kun je je wagen ook nog laten verzekeren voor diefstal, branden of explosies, schade door storm enzovoorts. Allerlei zaken die je auto kunnen beschadigen, maar die niet door deelname aan het verkeer worden veroorzaakt.

Meedenken met de klant

Zelf was ik eens niet verzekerd voor een bepaalde soort schade en dan is het erg fijn als je niet meteen de volle pond hoeft te betalen. Autoschade Direkt denkt namelijk graag met je mee en zorgt voor goedkope oplossingen, waarmee je veilig en vertrouwd weer de weg op kan. Het is immers niet altijd nodig om een duur onderdeel te vervangen, in tegenstelling tot wat veel schadeherstelbedrijven je misschien willen laten geloven. En bovendien geniet je van maar liefst 2 jaar garantie op schadeherstel door Autoschade Direkt!

autoverzekering