Oma is superblij met Scootmobiel Breda

Ben jij opzoek naar een Scootmobiel Breda of omgeving, dan zit je hier aan het goede adres. Het bedrijf Je-Es heeft een grote showroom aan diverse brom- Scootmobiel Breda. Met meer dan 30 jaar ervaring weten de medewerkers van dit bedrijf jou betrouwbaar en veilig weer de weg op te sturen. Niet alleen voor koop ben je er welkom, ook voor onderhoud, vervanging of reparatie.

rijden1

Mijn oma is niet te stoppen

Veel van mijn leeftijd maken het niet meer mee, maar mijn oma is niet te stoppen op haar Scootmobiel, wat een racemonster, haha. Als ze boodschappen gaat doen, de hond gaat uitlaten of ze gaat voor een frisse lucht, altijd rijd ze op haar Scootmobiel. Deze heeft zij ook aangeschaft bij het bedrijf Je-Es, ze is er heel erg blij mee, met het product, de prijs ervan en de daarbij behorende service. Ik wil daarom dit bedrijf ook een dikke duim omhoog geven, heel fijn om van je oma te horen dat ze haar goed hebben behandeld tijdens haar koop. Ze heeft goed advies gekregen en heeft daarna haar uiteindelijk koop bevestigd. Het hele oudere centrum heeft het over de Scootmobiel van mijn oma, ze is echt het middelpunt van het centrum.

Ben jij door het lezen van dit blog ook geïnteresseerd geraakt of wil je meer informatie over het bedrijf zelf, dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van het bedrijf. Zij zullen je uitgebreide uitleg geven over het assortiment en al je vragen beantwoorden, dit bedrijf is echt geweldig!

rijden2