Vervoer rolstoel

Overal naartoe met aangepast vervoer

Wil je een dagje naar het strand? Of ga je een paar dagen op vakantie? Met aangepast vervoer wordt het ook voor rolstoelgebruikers gemakkelijk om van A naar B te reizen. Je kunt aangepast vervoer tijdelijk huren, maar ook permanent aanschaffen zodat je hier altijd van kunt profiteren. Wanneer je regelmatig te maken hebt met het vervoer van rolstoelgebruikers kun je overwegen om te kiezen voor aangepast vervoer. Aangepast vervoer heeft een aantal belangrijke voordelen. Met als belangrijkste: er zitten geen grenzen meer aan wat je allemaal kunt bereiken. 

rolstoellift

Kies voor een unieke oplossing

Of je nu met meerdere mensen naar het strand wilt of met een persoon naar de camping in Frankrijk: met Freedom Auto Aanpassingen vind je de gepaste oplossing voor jouw situatie. Je kunt hier allerlei soorten aangepast vervoer huren en kopen, zodat je het jezelf makkelijk kunt maken. De auto’s, bussen en taxi’s zijn voorzien van allerlei handige extra’s waarmee het vervoer voor rolstoelgebruikers nog prettiger wordt. Daarnaast maakt het niet uit in welke formatie je graag wilt reizen. Voor iedere situatie is een unieke oplossing. Samen met je adviseur kom je erachter wat voor jou de beste optie is.

Het doel van Freedom Auto Aanpassingen is om de mobiliteit van rolstoelgebruikers te verbeteren. En dat kan zeker met een van de aangepaste vervoersmiddelen die online te vinden zijn. Je krijgt te maken met hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Reizen met een rolstoel hoeft geen belemmering meer te zijn. Want er gaat een wereld van mogelijkheden voor je open!