Rij ook uw droomauto dankzij de vele mogelijkheden van financial lease!

financial-lease-twenteIn welke auto zou u graag rijden als het niet alleen om geld draait? En wat zou u ervan zeggen als we u vertellen dat we voor ondernemers dromen waar kunnen maken? Met financial lease rijdt u namelijk een nieuwe auto, zonder dat u direct een fortuin kwijt bent. U weet precies waar u aan toe bent en heeft enkel te maken met vaste maandelijkse lasten en een vooraf bepaalde slottermijn.

Financial lease is dé leasevorm voor ondernemers waar u direct economisch eigenaar bent van uw voertuig. Zowel bedrijfsauto’s als personenauto’s lenen zich voor dit leaseformaat en kunnen direct bij de start van het contract op de balans van uw bedrijf geplaatst worden. U geniet van verschillende fiscale voordelen en heeft te allen tijde duidelijkheid over de kosten.megane

Bij Financial Lease Twente helpen ze u graag bij in de zoektocht naar uw droomauto. Zij werken samen met meer dan 150 merkdealers en autobedrijven. Deze zijn verspreid door het hele land, zodat een landelijke dekking aangeboden wordt. U heeft de keus uit een breed aanbod nieuwe auto’s en occasions jonger dan vijf jaar. Welk model of welk merk auto u ook wilt rijden, bij Financial Lease Twente maken ze het mogelijk.