Rijles Arnhem gezocht op het internet!

logo_verkeerschoolarnhem_aangepast-21Afgelopen week is mijn dochter 18 geworden en wilde maar al te graag haar rijbewijs behalen. Toch moet ik zeggen dat er een tal van rijscholen te vinden is in Arnhem en omstreken waardoor ik niet meer weet welke het beste is voor haar. Door op het internet te zoeken naar rijles Arnhem volgen hoopte ik toch op een positief resultaat. Doordat ik op het internet heb gezocht naar het volgen van rijlessen in Arnhem ben ik terecht gekomen op de website van Verkeersschoolarnhem.nl. Hier had ik een prettig gevoel en durfde mijn dochter daar haar rijbewijs te halen.

Proefles met succes!IMG_1753

Het moment dat ik haar heb gezegd dat ze een proefles kan volgen merkte ik aan haar dat ze dit wel erg leuk vindt. Natuurlijk moet ze het maar eerst volgen voordat ze enthousiast kan zijn! Al met al is ze wel direct in de auto gestapt om haar proefles waar te maken. Ze is ongeveer een uurtje weg geweest en bij terugkomst heb ik een zeer enthousiaste dame voor mijn neus gehad! Ze wilde maar al te graag haar rijbewijs halen bij Verkeersschoolarnhem.nl. Nu moet ze natuurlijk eerst goed bekijken hoeveel rijlessen ze nodig heeft aangezien haar instructeur wel heeft gezegd dat ze 25 lessen ongeveer nodig heeft wilt ze haar rijbewijs kunnen behalen.IMG_1750