Snel een Bedrijfswagen leasen

Een maand geleden was mijn eigen bestelbus kapot gegaan. Aangezien de kosten hoger waren dan de waarde van de auto, heb ik ervoor gekozen om hem niet te laten maken. Ik ben toen op internet gaan kijken voor bedrijven waar je een Bedrijfswagen leasen. Er kwamen genoeg bedrijven naar voren, maar mijn gevoel ging naar www.finalease.nl/. Over dat bedrijf stonden veel positieve reacties en daarnaast waren ze ook nog eens super voordelig. 

bus leasenIk ben toen samen met een goede kameraad van mij naar het bedrijf toegegaan en gekeken wat de mogelijkheden waren. Ze beschikte over gigantisch veel bedrijfswagens. De bedrijfswagens zijn goed onderhouden en hebben weinig kilometers gemaakt. Ik ben toen een gesprek aangegaan en vervolgens maakte ik een proefrit.

De proefritauto leasen

Het rijden met de bestelbus ging erg goed. Het voelde goed en motorisch is de auto perfect. Toen ik terugkwam zijn we weer om de tafel gegaan, om te kijken wat er allemaal mogelijk was. Bij een Bedrijfswagen leasen krijg je garantie als je minimaal 60 maanden leaset. Daarnaast is het mogelijk om een voertuig in te ruilen of een aanbetaling te doen, om je maandelijkse kosten laag te houden. Ik was ook zeker van plan om een aanbetaling te doen, zodat ik maandelijks meer geld over hou.

We zijn het toen eens geworden met elkaar en inmiddels heb ik veel plezier van mijn nieuwe bedrijfswagen. Een uitstekende wagen. Het is ook echt een aanrader om hier jouw auto, bus of koelwagen te leasen.