Tractor

Trekkerrijbewijs theorie halen?

Wil jij nou ook je theorie voor je trekkerrijbewijs halen? Dan ben je bij Trekkerrijbewijs zeker welkom! Wist je dat je vanaf 15,5 jaar al je trekkerrijbewijs mag halen? Als je trekker wilt rijden moet je een rijbewijs hebben, dat ben je verplicht. Vroeger kreeg je deze bij je B rijbewijs er standaard bij, maar er gebeurden veel ongelukken door onervarenheid. Daarom is het beter dat het nu verplicht is zodat het veiliger is voor iedereen! Dit rijbewijs biedt je ook de mogelijkheid om een LBT en MMBS aanhanger te besturen.

Trekkerrijbewijs

Theorie trekkerrijbewijs online of klassikaal!

Je kunt je theorie trekkerrijbewijs leren via E-learning maar ook bieden ze klassikale theoriecursussen. Via de webshop kun je het online materiaal bestellen. Nadat je je inlogcode hebt ontvangen kun je meteen aan de slag met het leren! Als je liever via een klassikale cursus leert kun je een mailtje sturen. Hier zit alleen geen standaard lesmateriaal bij. Nadat je je theorie hebt behaald kunnen ze je natuurlijk ook klaarstomen voor je rijbewijs!

Theorie

Ervaringen

Nick: Ik heb mijn rijbewijs 2 weken geleden gehaald bij trekkerrijbewijs.nl en ze hebben me heel goed geholpen met alles! Ik heb mijn theorie online daar gehaald en ben daarna meteen gestart met de lessen. Ze hebben zich echt gefocust op de dingen die ik lastig vond en zo heb ik uiteindelijk mijn trekkerrijbewijs gehaald!

Jan: Ik ben een maand geleden gestart met de lessen. Ik heb mijn theorie al gehaald en heb de klassikale lessen gevolgd. Dit was erg prettig aangezien je zo alles kon opschrijven en ik mijn aandacht er makkelijker bij hield. Zoals ik net al zei ben ik begonnen met de lessen en ik vind dat ze erg fijn werken. Ze nemen de tijd en geven positieve feedback zodat ik er van kan leren!