voordelige taxi Westland

Vorige week hebben wij een geweldige avond gehad in de stad. We hadden van te voren al afgesproken om met de taxi te gaan. Normaal gesproken bellen wij een taxi die ik ken, maar dit keer belde een goede vriend van ons een taxichauffeur. Hij belde naar westlandtaxi en die kwam er gelijk aan. In nog geen 5 minuten kwam hij ons al ophalen, wat ik erg netjes vind! Toen de taxi Westland ons oppikte voelde alles heel vertrouwt. Meneer reed erg prettig en daarom vind ik het ook zeker voor herhaling vatbaar. De laatste tijd rijden ze als gekke en daar hou ik helemaal niet van.

Erg voordeligtaxi Westland

Toen we op bestemming aankwamen moesten we uiteraard betalen. Wat opviel was dat het erg voordelig was. Normaal gesproken ben ik tussen de 25-30 euro kwijt voor zo’n rit, maar deze keer was het maar 20 euro. Erg voordelig als je het mij vraagt. Aangezien meneer ook erg verantwoord rijd, ben ik zeker van plan om deze taxichauffeur vaker te bellen. Ik wil jullie daarom ook echt adviseren om de taxi Westland te bellen. Alles wat je van een taxichauffeur verlangt komen ze na.

taxi westland schipholMeer informatie

Op de website vind je meer informatie over de tarieven en werkwijze van het bedrijf. Uiteraard doen ze ook schiphol ritjes. Indien je contact op wil nemen kan dat telefonisch, maar ook via de mail. Wel is het van belang om schiphol ritjes van te voren af te spreken.