Wilt u binnenkort ook eindelijk uw sloopauto verkopen?

Onze auto is vorig jaar door onze zoon total loss gereden. Godzijdank heeft hij er niets aan over gehouden en had hij alleen een gebroken voet. We hadden dus een auto waar we niets meer mee konden en wilden onze sloopauto verkopen. Dit konden we doen via de site sloopautoverkopen.com. U belt dit bedrijf, zij halen uw sloopauto op en geven u een vrijwaringsbewijs, ze betalen u direct en contant en dat is het, zo makkelijk kan het dus zijn. Een sloopauto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ze kunnen uw auto 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen, ze melden het voertuig af bij de RDW en bij de belastingdienst. Ze leggen u uit wanneer uw sloopauto verkopen het beste moment is en waar u op moet letten. U kunt vragen om teruggebeld te worden door de terugbel service, de informatie hierover kunt u vinden op de site.

Wilt u ook uw sloopauto verkopen?

Ga dan eens kijken op de site, hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om dit te gaan doen. Het ging allemaal heel makkelijk en soepel, er werd nergens moeilijk over gedaan en we kregen direct het vrijwaringsbewijs en het geld inderdaad netjes contant in onze handen. Het is fijn dat ze de hele dag bereikbaar zijn en dat ze weten wat ze doen en wat ze moeten doen na het ophalen van de auto.

Interesse in wat dit bedrijf voor u kan doen?

Neem dan eens een kijkje op de site, want:

  • Ze halen uw sloopauto 24/7 op
  • Ze geven direct het vrijwaringsbewijs en melden de auto op de juiste plekken af
  • Ze betalen u het geld voor de auto contant uit

Dus als een sloopauto verkopen ook voor u van toepassing is dan raad ik aan om dit bij dit bedrijf te doen. Het is makkelijk en snel!