911 restauratie

911 restauratie voor een prima prijs

911 restauratie
Ik zag er tegenop vanwege kosten

Ik heb wel eens gehoord van het restaureren van auto’s. Vaak hoorde ik dat als je het bij een goed bedrijf doet dat je bakken met geld kwijt bent. Gelukkig ben ik er achtergekomen dat dat dus niet zo hoeft te zijn. Ik moest een 911 restauratie laten uitvoeren en was bang voor torenhoge kosten. Maar het was echt nodig. Gelukkig vielen de kosten mee en is mijn auto erg goed opgeknapt. Bij Classic Centre worden alle auto’s met zoveel zorg en kennis behandeld dat ik me geen seconde zorgen heb gemaakt. In eerste instantie leek het me eng om mijn paradepaardje ergens anders achter te laten, maar dat was geen punt. Mijn auto kreeg voorrang omdat het niet veel werk had en daarom stond hij ook weer zo voor mijn eigen deur. Ook voor het vervangen van het interieur of aanpassen van je oldtimer moet je hier zijn. De mannen die hier werken doen voor elke klant echt hun best en dit viel me alleen maar mee.

911 restauratie

Meerdere auto’s

Voornamelijk oldtimers zijn hun tak van sport. Gelukkig hebben ze hier alle kennis van waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat er iets gebeurt met je oldtimer. Sterker nog, je bent er eigenlijk altijd zeker van dat je wagen mooier thuiskomt dan hij weg ging. Daarom bracht je hem ook langs toch? Ik ben ontzettend tevreden van mijn 911 is mooi opgeknapt en nu rijd ik er weer vol trots in. Wie rijdt er met me mee?