Occasions Beverwijk

Ik als trotse bezitter van (voorheen) een goedwerkende auto. Nu dat mijn auto het heeft begeven, althans ik krijg hem met geen mogelijkheid meer aan de praat baal ik enorm. Zelf ben ik genoodzaakt om een auto te hebben aangezien ik een eind moet rijden naar het werk toe. Door goed te zoeken op het internet wilde ik toch in een korte tijd een goede auto zien te krijgen…

Door te zoeken op occasions Beverwijk ben ik terecht gekomen op de website van Frank Liefting. Dit bedrijf heeft namelijk diverse auto’s in het assortiment welke ik eigenlijk allemaal wel leuk vind om te hebben! Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om erheen te gaan en te kijken of dat deze auto’s mij nog steeds in de smaak valt.

Occasion gekocht!frank-liefting-960x220

Eigenlijk had ik het al wel verwacht dat het kwaliteit nog steeds goed is bij hun. Bij binnenkomst was ik namelijk verrast van de hoeveelheid auto’s wat hun hadden staan! Trouwens, in het echt zien de auto’s er veel beter uit als wat ik op de foto heb gezien.  Ik was dolenthousiast! Nu moest ik nog een auto uitkiezen!

09-FP-XD-300x225

Uiteindelijk heb ik voor een Opel Corsa gekozen aangezien ik voorheen ook deze auto gehad heb en zeker weet dat die lekker rijdt. Dankzij het zoeken op occasions Beverwijk is het mij in ieder geval gelukt om een goede auto te hebben.