gasveer logo

Nieuwe gasveren koop je bij MParts!

Ineens was het probleem daar: ik kreeg mijn achterklep niet meer dicht. Ik had geen flauw benul hoe dit kwam maar ik wist wel dat het een probleem was. Ik heb toen naar een garage gebeld en zij vertelde mij dat dit hoogst waarschijnlijk door de gasveren kwam. Ook vertelde ze mij dat je gasveren laten repareren een duur grapje is en dat je dit ook zelf kan doen. Ik besloot toen om het tweede te doen en zelf de reparatie te gaan doen.

gasveer

Dankzij MParts weer autorijden!

Ik heb op internet gezocht naar hoe ik de gasveer moest vervangen. Ook zocht ik op internet naar een goede webshop voor de gasveer, en ik kwam terecht bij MParts. Zonder MParts had ik nu geen auto kunnen rijden en had ik mijn achterklep niet goed kunnen sluiten. Op hun webshop was veel informatie te vinden over de gasveer en hoe deze werkte, waar ze geschikt voor waren en andere specificaties. Ik vond dit erg fijn, aangezien ik niets van de veren af wist. Inmiddels heb ik de veren vervangen en kan ik er weer tegen aan! Ik heb op youtube gezocht naar gasveer vervangen en hier vond ik veel video’s van hoe dit dan precies moet. Ik ben erg tevreden met hoe het uiteindelijk allemaal is verlopen, en binnen twee dagen reed ik weer vrolijk rond in mijn auto. Het was probleem was snel verholpen dankzij de goede en snelle service van MParts.

gasveer 2