aardappeltransport Zeeland

Aardappeltransport Zeeland is top!

Voor mijn werk rijd ik door Nederland om dingen te vervoeren. Het bedrijf waar ik werk besteed dit zo af en toe uit aan een ander bedrijf dat aardappeltransport Zeeland doet. Vandaag reed ik een rit mee met de aardappeltransport Zeeland en dat was onwijs leuk en leerzaam voor mij en het transportbedrijf waar ik werkzaam ben.

aardappeltransport Zeelandaardappeltransport Zeeland

Goede transport

Het is natuurlijk wel eens leuk om te kijken hoe het bij een ander op het bedrijf gaat. Ik vond het dan ook leuk om te zien dat de bedrijven erg veel overeenkomsten hebben en dat het dus best logisch is dat ze samenwerken. Ik vond het leuk maar ook erg leerzaam. Je kan toch veel van elkaar leren als chauffeurs onder elkaar en ik vond het daarom ook erg leuk. Ik ben van mening dat we dit soort dingen vaker moeten doen. Ook was het wel eens gezellig om niet in je eentje te zitten en daarom denk ik zeker dat dit handig is en voor herhaling vatbaar. Ook kan je nu verdere ritten maken, en bespaar je daar kosten op. Een chauffeur mag zes uur maximaal achter het stuur zitten achter elkaar en als je met zijn tweeën bent hoef je dus geen hotel te boeken, maar kan je ander de rest van de rit rijden, erg handig! Ik vond het een leuke en leerzame ervaring en hoop dan ook zeker dat we dit vaker gaan doen, het was erg gezellig en echt super leuk!