transport

Logistiek bedrijf Melis Logistics

Je hebt je eigen bedrijf en bent op zoek naar een professionele partij om je transport te regelen? Maak kennis met Melis Logistics! Deze logistieke dienstverlener is groot genoeg om een hoge betrouwbaarheid en efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan. Logistiek bedrijf Melis Logistics regelt het graag voor je van A tot Z.

Waarom het transport overlaten aan Melis Logistics?

Al vele jaren staat Melis Logistics bekend al volwaardige logistieke dienstverlener. Klanten worden als vrienden gezien en daar zet je met gemak een extra stapje voor als dat nodig is. Kies je voor Melis Logistics dan ben je ervan verzekerd dat al je goederen in topstaat op de plek van bestemming aankomt. Ook prettig: je kunt altijd de status van je order volgen dankzij de track & trace code die je ontvangt. Jouw wensen staan altijd centraal. Melis Logistics staat gelijk aan topdienstverlening. Iedere medewerker heeft dezelfde passie: logistieke dienstverlening.

Nationaal en internationaal transport

De chauffeurs van Melis Logistics weten jouw bestemming probleemloos te vinden, of dit nou nationaal of internationaal is. Alle ritten worden uiterst zorgvuldig gereden. Wat je wensen ook zijn, van compleetvrachten tot spoedtransport, hier passen ze het aanbod aan op jouw vraag. Melis is dé betrouwbare partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft. Er werden de afgelopen jaren al voor talloze klanten op maat oplossingen geleverd.

Vrijblijvende offerte

Voordat je in zee gaat met een partij wil je uiteraard weten wat de kosten zijn voor het transporteren van jouw goederen. Via de website kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.

Melis Logistics: hét logistieke bedrijf voor jouw organisatie

Bij Melis Logistics heb je één contactpersoon waarmee de communicatie verloopt. Op deze manier blijven de communicatielijnen kort en duidelijk en wordt er een band met je opgebouwd. Wil je jouw transport ook overlaten aan Melis of heb je vragen over een transport? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf, zij staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen graag.