Autoverzekering bij ASR

Met een autoverzekering bij ASR krijg je heldere polisvoorwaarden voorgelegd. Je weet waar je aan toe bent. De wettelijke aansprakelijkheid is een verplichte verzekering over iedereen die een rijdend voertuig op de weg heeft met een motor of accu (elektrische auto). De schade die je maakt aan andermans voertuig wordt met een standaard WA altijd vergoed. Anders kunnen kosten enorm opklimmen. ASR heeft verzekeringskaarten met heldere vergoedingsvoorwaarden, situaties en omstandigheden waarin een vergoeding geldig is. De allrisk dekking keert ook schade aan het eigen voertuig uit. Je ziet op de verzekeringskaart dat dekkingen alleen niet gelden bij slecht onderhoud en opzet voor schade. 

Welke mogelijkheden autoverzekering zijn er bij ASR?

De WA casco, casco inruilplus en allrisk vergoeden op de dagwaarde basis van de auto. Waarvan de casco inruilplus op 5% boven de dagwaarde vergoed. Inruilplus is mogelijk vanaf een 3 jaar oude auto en de allrisk voor nieuwe auto’s jonger dan 3 jaar.

Waarom de autoverzekering van ASR?

Geen schuld, geen schade. Hoe meer schadevrije jaren je hebt gemaakt hoe gunstiger de korting van een ASR autoverzekering. Op de no claimladder kun je jouw korting op de maandelijkse premie zien staan. De verzekering is verder zeer compleet. Je krijgt bijna alles vergoed en de meeste schades zijn dus totaal ontzorgt. Verder zijn adviezen helemaal afgestemd op jou als verzekeringnemer en verzekerde. Jouw voertuig kan dus zonder zorgen de weg op. Met verantwoord maatschappelijk ondernemen en beleggen ben je bij ASR ook duurzaam met je verzekering uit. Meerdere voertuigen geven korting zodat je niet voor elk voertuig evenveel betaald. Verder kun je op elk gewenst moment pechhulp inschakelen. Dag en nacht. Je kunt altijd aanvullend tegen lage kosten inzittenden en ongevallen meeverzekeren. Schade melden kun je doen door alle gegevens van de schade door te geven op het schadeformulier.