8 beste dashcams van 2021

De 8 beste dashcams van 2021

Bent u van plan een autorecorder voor uw auto te kopen? Deze camera is niet alleen handig in onaangename situaties zoals verkeersongevallen, maar legt ook mooie opnames vast tijdens een roadtrip naar je favoriete vakantiebestemming!

Ik ging op zoek naar de beste rijdende recorders in 2021 en kwam op de proppen met deze acht cams.

Wie bent u?

Het klinkt logisch, maar het is erg handig om van tevoren te weten wat het doel is van het gebruik van de dashcam. Prijzen en keuzes lopen sterk uiteen, en u kunt veel geld en moeite besparen als u niet meteen de duurste producten koopt. Daarom is onze eerste truc om te bepalen wat voor type gebruiker u bent voordat u koopt

Het grootste deel van de dashcams werkt met een zelfklevende sluiting maar er zijn ook dashcams die een zuignap hebben. Beiden hebben voor- en nadelen. In bijna alle gevallen zijn zowel de houder als de dashcam 2 losse onderdelen waarbij je de houder vaak bovenop de ruit plaatst en de dashcam er in klikt.

8 beste dashcams van 2021

Belangrijk

Hoe langer je in de auto blijft, hoe meer er natuurlijk kan gebeuren! In een kleine hoek kan immers een auto-ongeluk gebeuren. Maar er kunnen ook interessante momenten zijn tijdens de reis! Zo is er in Nieuw-Zeeland zojuist een grote zeehond de weg overgestoken. Zo’n camera is erg handig tijdens de wandeling in Krugerpark!

Daarom ben ik op dit moment altijd op zoek naar de best dashcam. Ik overwoog evaluaties van consumenten en professionals (professionele websites, testresultaten, consumentenverenigingen, enz.). Uiteindelijk kwam ik hierop uit.

De 8 beste Dashcams van 2021 zijn:

– AZDome M10 Pro 4K Touch: €129.

– Mini 0906 4K Wifi 2CH Dual GPS: €189.

– AZDome BN03 2K Wifi GPS: €99.

– DDPai Mini 5 True 4K Wifi GPS: €169.

– AZDome AR08 Wifi Full Mirror: €169.

– LUKAS V790 2CH GPS 16gb: €199.

– Camdii K2S 2CH Wifi GPS: €24

– KENWOOD DRV-A601W: €209