De optie van Valet Parking bij Eindhoven

Ga je op reis en vertrek je vanuit Eindhoven Airport? Waarom geen gebruik maken van de Eindhoven Valet Parking? Het is luxueus en toch nog voordelig!

Het is heel gemakkelijk. Je maakt een afspraak met een parkeeraanbieder op de dag dat je vertrekt. Die dag rij je je auto dan zelf naar het vliegveld, maar je hoeft je auto niet zelf te parkeren. Een chauffeur zal je opwachten als je bij het vliegveld aankomt. Je stapt uit, geeft je autosleutels aan de chauffeur en gaat dan met je bagage naar binnen. De chauffeur rijdt je auto naar de parkeergarage en parkeert je auto daar.

parkeren

Je auto blijft dan daar geparkeerd gedurende je reis. Op de dag wanneer je terugkeert, rijdt een chauffeur je auto naar het vertrekhal. Jij neemt de sleutels dan van hem over, stapt in en rijdt dan lekker naar huis. Er wordt bijgehouden wanneer je terugkomt, zodat men klaarstaat met je auto als je uit de terminaal komt.

Verschillende parkeergarages bieden dit aan en elk van ze hebben een andere werkwijze. Bij sommige moet je van tevoren een afspraak maken en bij andere is het mogelijk om dezelfde dag wanneer je vertrekt gebruik te maken van deze service.

Het voordeel van deze regeling, is dat je je niet druk hoeft te maken over het parkeren en je verliest daardoor ook geen tijd. Daarnaast hoef je geen shuttlebus te nemen als je je auto een beetje ver hebt geparkeerd.

Valet parking is niet duur. Als je een shuttle service zou nemen, zou het dan evenveel kosten. Dus waarom geen gebruik maken van Valet Parking en stress loos beginnen aan je reis?