koelkast vervoeren

Een zware koelkast te vervoeren? Laat het over aan een koeriersdienst

Als bewoner van een huis zijnde heb je zonder twijfel af en toe behoefte aan nieuwe apparatuur. Dit omdat oude apparaten slijten, vuil worden of zelfs kapot gaan. Ook kan het zijn dat een ouder apparaat weliswaar nog redelijk functioneert, maar dat het aanschaffen van een nieuw exemplaar toch loont omdat nieuwe apparatuur veel energiezuiniger is geworden. Je zou je apparatuur dan dus vervangen om zo minder stroom te gaan verbruiken. 

Hoe dan ook, bij het aanschaffen en afdanken van apparaten als koelkasten, wasmachines en wasdrogers komt wel altijd het nodige kijken. Dit brengt met name op het gebied van het transport behoorlijke uitdagingen met zich mee. Want hoe groot is de kans nu dat je zelf een auto of een ander voertuig hebt waarin je op comfortabele wijze een koelkast vervoeren kunt? Het inschakelen van een professionele externe koeriersdienst met een witgoed transportdienst als één van de specialiteiten zou dan ook een goed idee zijn. Lees hieronder waar volgens ons een dergelijke koeriersdienst aan behoort te voldoen.

koelkast vervoeren

Kies een koeriersdienst met deze eigenschappen

Wanneer je voor een klus als het vervoeren van een koelkast of andere zware apparatuur een koeriersdienst wilt inschakelen, kies dan voor een organisatie met deze kenmerken:

  • Men moet transparant zijn over de prijs die voor de opdracht gerekend zal worden.
  • Een handige en specifieke rekentool op de website van de koeriersdienst is een groot pluspunt.
  • De koeriersdienst doet er goed aan als ze er alles aan zouden doen om hun ritten zo efficiënt mogelijk in te plannen. Zo is men zo min mogelijk met lege bestelbusjes of vrachtwagens op weg. Zo’n efficiënte werkwijze pakt gunstig uit voor het milieu.
  • Je kunt op welke manier dan ook in een mum van tijd je opdracht en/of je bestelling plaatsen.