Waarom is automatische kilometerregistratie dé uitkomst voor jouw bedrijf?

Waarom is automatische kilometerregistratie
uitkomst voor jouw bedrijf? Het antwoord op deze vraag vind je in dit artikel.

Tegenwoordig wordt zo’n beetje alles geautomatiseerd. Waar we vroeger nog pen
en papier nodig hadden, is het nu zelfs gelukt om automatische kilometerregistratie
toe te passen. Dat is handig en scheelt een heleboel werk. In dit artikel lees
je meer over de voordelen van automatische systemen zijn. Want eerlijk is
eerlijk, als ondernemer wil jij je toch focussen op zaken die er écht toe doen?
Lees verder en ontdek het zelf.

Automatische kilometerregistratie: hoe werkt dat precies?

Voordat we de je de voordelen van dit automatische systeem uitleggen is het goed om stil te staan bij de werking daarvan en je te introduceren met een ideaal ontworpen systeem: Verizon Connect Reveal.

Verizon Connect heeft deze ideale tool ontwikkeld, zodat jij eenvoudig, gemakkelijk en automatisch een rittenadministratie kan bijhouden die klopt. Het systeem heet Verizon Connect Reveal en is mede ontworpen om aan de administratie eisen van de Belastingdienst te voldoen. Belangrijk zijn de volgende twee aspecten:

  -Keurmerk Kilometerregistratie: dé onafhankelijk branchestandaard voor een sluitende rittenadministratie
  -Digitale rittenregistratie: automatisch een rapportage die voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt

En wat zijn precies de voordelen? Die zijn ontelbaar. Wist je bijvoorbeeld dat er op jaarbasis wel tot 1500 uur aan administratieve werkzaamheden wordt
bespaard? Dit is kostbare tijd die – misschien wel jouw – monteurs eveneens
goed kunnen benutten. Want die 1500 aan handmatige verwerking van al die kilometers,
daar wordt toch niemand blij van? Terwijl de auto rijdt, worden de kilometers automatisch bijgehouden. Geen formulieren meer die je kwijtraakt, zelfs geen handmatige invoer in een Excel bestand meer. Zonder dat je het weet, wordt elke belangrijke kilometer bijgehouden, zonder dat jij daarvoor iets hoeft te doen. Als je kiest voor het Verizon Connect Reveal systeem, weet je dat je privacy wordt gewaarborgd. Zo zijn de gegevens beveiligd, waardoor het niet mogelijk is om toegang tot deze gegevens te krijgen. 

Bovendien kan er onderscheid worden gemaakt tussen een zakelijke rit of een rit die privé wordt gemaakt. De automatische rittenadministratie houdt op het gebied van kilometerregistratie ook de gereden kilometers real-time bij. Dat is onder meer het geval als er gebruik wordt gemaakt van meerdere voertuigen, door één chauffeur. Zelfs daar wordt overbodig werk weggenomen.

Laten we niet vergeten dat een automatische kilometerregistraite voorkomt dat je over de limiet komt van het aantal kilometers dat je privé mag rijden. Op deze manier wordt bijtelling voorkomen. In één oogopslag zie je welke kilometers voor zakelijke doeleinden zijn gemaakt of voor privé zaken zijn gereden.

Vragen of opmerkingen over automatische kilometerregistratie?

We hopen jou voldoende te hebben geinformeerd over de voordelen van dit automatische systeem. Ben jij zelf ook van plan om een dergelijk automatisch systeem te implementeren in jouw bedrijf? Ben jij geïnteresseerd in maximaal efficiënt werken en wil jij bijtelling en boetes voorkomen? Dan is een automatische kilometerregistratie dé uitkomst voor jouw bedrijf!

Neem zelf eens een kijkje op Verizonconnect.com/nl en ontdek zelf wat de voordelen
van automatische kilometerregistratie zijn.