Help, mijn man bouwt een caferacer!

Vind je partner het moeilijk om een nieuwe hobby te vinden? En ben je er wel klaar mee om hem of haar elke avond voor de tv te zien zitten? Schenk je lief een nieuwe hobby met een caferacer! Bij de caferacer onderdelen van Caferacerwebshop.com vind je alles wat je nodig hebt. Hier alvast wat basiskennis zodat jij je partner kunt ondersteunen in zijn of haar nieuwe liefhebberij. En misschien ontdek jij zelf wel je nieuwe zondagmiddag besteding.

Veilig touren met goede gashendels

Klinkt natuurlijk heel erg leuk, een eigen motor customizen, maar veiligheid blijft uiteraard het allerbelangrijkst. Daarom is het aanschaffen van goede gashendels voor je caferacer essentieel. Je kunt geschikte gashendels kopen bij Caferacerwebshop. Dat je goed grip hebt op je motor is belangrijk om de controle over je voertuig te behouden. Het is daarom aan te raden op bij het aanschaffen van een gashendel te controleren of deze al handgrepen bevat. Ook handgrepen zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. En klaagt je partner snel over koude vingers? Er zijn zelfs handgrepen met een ingebouwde verwarming verkrijgbaar. Zo kun je dus zelfs gaan touren in de meest koude gebieden. En je weet dan ook alvast een leuk cadeautje voor onder de kerstboom.

Pak zelf de spotlight met de juiste knipperlichten

Het leuke aan een caferacer is dat je hem helemaal zelf kunt customizen. Een populair onderdeel om je caferacer helemaal van jou te maken zijn de knipperlichten. Je vindt een groot assortiment knipperlichten bij Caferacerwebshop. Zo kun je precies vinden wat bij jouw caferacer past. Omdat je alles zelf kunt monteren kun je je caferacer helemaal vormgeven naar jouw wens. Is je geliefde een enthousiaste doe-het-zelver? Dan is een caferacer een heel geschikt nieuw project!

Voorkom bekeuringen met een db killer

Wil je niet de komende jaren op zondagochtend je bed uit getrild worden door het overdonderende geluid van de optrekkende motor van je lief? Je kunt dan het beste zo snel mogelijk een db killer kopen voor je partner. Er is in Nederland een maximum aantal decibel dat een motor aan geluid mag maken. Met een db killer voorkom je dat een motor dit aantal decibel overschrijdt. Voor het overschrijden van deze geluidslimiet kun je namelijk een flinke bekeuring krijgen. En je wilt immers voorkomen dat je partner snel afhaakt van zijn of haar nieuwe hobby en met een bekeuring weer chagrijnig op de bank zit.