rijschool Veenendaal

Je rijexamen haal je bij rijschool Veenendaal

Bij rijschool Veenendaal Slaag jij erg gemakkelijk. Het is een kleine, maar zeer persoonlijke autorijschool met leerling vriendelijke en duidelijke manier van lesgeven. De kwaliteit en service staat voorop. De mogelijkheden zijn erg ruim, je kunt zelf aangeven wanneer jij tijd hebt om te lessen, vanaf 16,5 jaar ben je welkom om te komen lessen, er wordt gekeken naar wat voor jou de beste manier is om het aan te pakken. Ze zijn al 7 jaar actief en hebben al meer dan 300+ geslaagde leerlingen.

De kosten

Er zijn 3 pakketten.

Pakket 1: voor 1799 euro, je krijgt dan 20 lessen, 100 minuten en een tussentijdse toets + examen.

Pakket 2: voor 2099 euro, je krijgt dan  25 lessen, 100 minuten de tussentijdse toets en examen en een gratis herexamen bij aankoop van 8 x 50 minuten

Pakket 3: voor 2399 euro, je krijgt dan 30 lessen, 100 minuten, ook de tussentijdse toets examen en het gratis her examen bij aankoop van 8 x 50 minuten.

Er zijn ook losse prijzen, zoals de proefles, CBR examen, online theorie training, theorie examen of misschien wel een faalangst examen. De autorijschool helpt jou met het kiezen wat bij jou past.

rijschool Veenendaal

Hoe gaat het van start

Je begint eerst met de theorie training Het complete digitale theorie lesboek met 25 hoofdstukken, inclusief interactieve oefenvragen per hoofdstuk en persoonlijke studiebegeleiding 50 Interactieve theorie oefenexamens, vervolgens doe je hier examen in. Als je deze haalt begin je met een proef es, aan de hand van deze proefles wordt er voor jou een rijlessen pakket samen gesteld, om jouw doel te behalen.