heftruckcertificaat

Heftruckcertificaat halen is mogelijk in 1 dag!

heftruckcertificaat Een heftruckcertificaat halen kan tegenwoordig gewoon in 1 dag. Tot voor kort had ik geen idee hoe lang iets zou duren, maar door mijn baas ben ik nu volledig op de hoogte. Hij vroeg mij namelijk of ik de werkzaamheden van een collega over wilde nemen. Deze persoon ging namelijk met pensioen en daarom was het nodig dat iemand anders dezelfde capaciteiten zou hebben. Hiervoor moest ik dan wel deze cursus gaan volgen, maar dat leek mij alleen maar leuk. Ik zou hier zelf ook qua inkomsten een stuk op vooruitgaan en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Mijn leidinggevende wist nog een goede rijschool waar ik dit kon doen, dus daar ben ik toen ook naartoe gegaan. Hier waren al meerdere van mijn collega’s heel tevreden over, dus dat zorgde er wel voor dat ik er ook veel vertrouwen in had.

heftruckcertificaat

Hier haalde ik mijn heftruckcertificaat

Toen ik aankwam op de plek waar ik mijn heftruckcertificaat zou gaan halen, werd ik toch wel een beetje zenuwachtig. Dit kwam niet zozeer omdat ik bang was dat ik dat ik het examen niet zou gaan halen. Het ging er meer om dat ik geen idee had wat ik die dag kon verwachten. Ik werd onwijs hartelijk ontvangen door de instructeur en voelde mij direct op mijn gemak. Uiteindelijk heb ik heel veel uitleg gehad over alle aspecten van het besturen van dit rijtuig. Aan het einde van de dag ben ik geslaagd met vlag en wimpel en daar ben ik ongelofelijk blij om. Zelf denk ik vooral dat dit komt door de goede uitleg die ik kreeg. Hierdoor voelde het echt alsof ik alle stof goed tot mij had genomen. Mocht jij benieuwd zijn naar alles wat deze rijschool jou te bieden heeft, moet jij zeker een kijkje nemen op de website van Osseforth.