Waar je het beste een verhuisbus met laadklep kunt huren in Rotterdam

Als je gaat verhuizen is het vervoer van grote spullen en meubels altijd het meest lastig. De meeste mensen hebben geen auto waarmee je een kast kunt vervoeren. Je kunt dan bijvoorbeeld een verhuisbus met laadklep huren in Rotterdam. In zo’n bus passen natuurlijk al je grote meubels en verhuisdozen die vervoerd moeten worden. In een paar keer rijden heb je al je spullen verplaatst. Daarnaast is vaak alleen een B rijbewijs nodig om een verhuisbus te besturen. In dit artikel lees je alles over het huren van een verhuisbus in Rotterdam.

Verhuisbus met laadklep huren in Rotterdam

De oplossing voor het verplaatsen van al je verhuisdozen en meubels is natuurlijk een verhuisbus met laadklep. Hiermee verplaats je gemakkelijk meubels. Met de laadklep laad je zware spullen gemakkelijk van de vrachtwagen naar de grond. Zo’n bus kun je gemakkelijk en voordelig huren bij Secuur Autoverhuur in Rotterdam. Voor maar 99 euro per dag kun jij een een verhuisbus met laadklep huren. Het is ook mogelijk om hem maar een deel van de dag te huren. Daarnaast is enkel een B rijbewijs nodig om een verhuisbus te mogen besturen. Dat is natuurlijk ideaal voor de gewone verhuizende mens.

verhuisbus met laadklep huren rotterdam

Extra service en chauffeurs

Het kan zijn dat je het, ondanks dat er alleen een B rijbewijs nodig is voor het rijden met de verhuisbus, niet fijn vindt om zelf met een kleine vrachtwagen te rijden. Dat is heel begrijpelijk. Daarom is het bij Secuur Autoverhuur mogelijk om ook een chauffeur te huren als je een verhuisbus met laadklep gaat huren in Rotterdam. Deze rijdt dan op en neer terwijl je zelf voor je meubels zorgt. Je kunt daarnaast ook gratis gebruik maken van extra’s zoals meubeltransporters. Dat maakt het vervoeren van je spullen van de auto naar het huis veel gemakkelijker.