Zorgeloos private lease in Arnhem

Bij RobelMobiel kunt u voordelig als particulier een auto private leasen. Hierdoor zit u zelf niet met onvoorziene uitgaven of moet u zelf het onderhoud van de auto regelen. Private lease bij RobelMobiel is namelijk bedoeld voor particulieren. U krijgt dan een vast maandbedrag waarin alle kosten zijn opgenomen. Zo hoeft u zelf verder nergens meer aan te denken.. behalve tanken natuurlijk!

Hoe werkt private lease bij RobelMobiel?

Private lease is eigenlijk een soort abonnement waarvoor een vast bedrag per maand betaald dient te worden. In dit bedrag zijn dan alle (veel) voorkomende kosten al in opgenomen. U kunt hierbij denken aan wegenbelasting of verzekeringen, maar ook het onderhoud en zelfs de meeste reparaties. Zaken zoals langs de wasstraat gaan, brandstof of eventuele verkeersboetes, zijn dan aan uzelf.

RobelMobiel werkt samen met LeasePlan. Als u via RobelMobiel JAMES autoservice een auto gaat private leasen, dan gaat u uiteindelijk een contract aan met LeasePlan. LeasePlan zorgt ervoor dat alle auto’s geleverd worden onder het keurmerk van Private lease. Zo weet u zeker dat het aan de juiste voorwaarden voldoet en weet u precies waar u aan toe bent.

Wat doet RobelMobiel JAMES autoservice?

Wat RobelMobiel doet is het toelichten van het proces van private lease en beantwoord ook vragen over de auto en de verdere mogelijkheden op het gebied van leasen. Als u dan kiest voor private lease, dan wordt uw auto afgeleverd bij RobelMobiel in Arnhem. Daar kunt u dan ook terecht voor al uw onderhoud. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over het contract, dan kunt u weer terecht bij LeasePlan. Zij kunnen u sowieso verder helpen.

De voordelen op een rijtje:

Ik heb voor u de voordelen van private lease nog eens op een rijtje gezet zodat u inzichtelijk heeft waarom u voor private lease bij RobelMobiel zou moeten kiezen:

  • Er zit een standaard schade verzekering bij voor inzittenden
  • U heeft zelf de keuze in eigen bijdrage bij schade
  • U krijgt geen opslag bij gereden schade, ook geen opslag bij weinig schadevrije jaren
  • Schadevrije jaren worden meegenomen na einde contract (indien u dit wenst)
  • Het is kosteloos opzegbaar (als u in aanmerking komt voor ontbindende voorwaarden)
  • Als u uw contract wilt wijzigen, dan worden hier geen administratiekosten voor verrekend
  • En u kunt de kosten laag houden door de auto te delen bijvoorbeeld!