Shortlease zzp

Shortlease ZZP: wat houdt het in?

Je bent zelfstandig ondernemer en je hebt plotseling een auto nodig? Shortlease voor ZZP biedt de oplossing. Want ja, ook als ZZP’er kun jij een auto leasen!

Misschien moet je een aantal weken voor een klant naar een locatie aan de andere kant van Nederland. Of heb je wellicht een project in het buitenland lopen de komende maanden? Daarvoor biedt shortlease voor ZZP’ers de oplossing. Want jij weet als geen ander dat een ZZP’er een leaseauto nodig heeft waar flexibel mee om wordt gegaan. 

Shortlease zzp

Flexibiliteit in je leaseauto

Of je nu te maken hebt met seizoenspieken, sporadische projecten of gewoon geen lange overeenkomst aan wil gaan tot je weet welke koers je bedrijf komend jaar gaat voeren: shortlease biedt de oplossing.

Contractduur en opzegging

Meteen twee jaar aan een overeenkomst vastzitten is dus niet voor jou weggelegd. Geen probleem, want er zijn meer opties. Met sommige shortlease voor ZZP’ers kun je al na de eerste maand opzeggen. Perfect voor die seizoenswerkers of reizende saleshelden. 

Shortlease zzp

Bijdragen aan het milieu

Steeds meer mensen willen graag bijdragen aan de wereld door hybride of elektrisch te rijden. En geloof het of niet: zulke wagens kun je ook rijden in een shortlease overeenkomst! Is het in jouw branche belangrijk dat je goed voor de dag komt met betrekking tot het milieu? Ook dan is ZZP shortlease de oplossing voor jou. Bekijk de mogelijkheden online, er zit vast iets voor jou tussen!